Ilmoittautuminen

MAHL kahdestoista toimintakausi on käynnistynyt toukokuussa rautaliigan voimin. Kesäkaudella on riittänyt menoa ja meininkiä yllin kylliin, ja lisäpaukkuja toimintaan onkin saatu SOHVA-hankkeen avulla. Ja pidot senkun vain paranevat talvikauden aikana.

Talvikauden sarjat starttaavat syyskuussa. Hienoa tunnetta ja iloa on taas nähtävissä MAHL pelikentillä. Talven mittaan järjestetään myös useiden lajien tunauksia, joten kerää rohkeasti oma joukkue tai ole yhteydessä MAHL väkeen, niin jokaiselle pyritään löytämään sopiva paikka MAHL-peleissä. Sarjatasoja on monia, joten jokaiselle löytyy oma sarjatasonsa. Kaikki tulevat saamaan kauden aikana haluamansa tasoisia pelejä. Ole rohkea ja liity mukaan MAHL porukkaan.

Lisätietoja sarjatoiminnasta saat lajisivuilta

MAHL lajeissa harrasteliigat hoitaa kaiken kuntoon ja sinun tehtävänäsi on vain ilmautua paikalle ja nauttia pelaamisesta! Kaikissa MAHL sarjoissa sekä turnauksissa pidetään yllä joukkue- sekä pelaajatilastoja. Otteluiden tulokset päivittyvät reaaliaikasesti tai kierroksen päätteeksi sivustolle.

Ilmoittaudu tästä:
Jääkiekko
Salibandy
Pingis
Jääkiekko +40
Jääkiekko manager
Salibandy manager

Eikö ole ole joukkuetta, mutta haluat mukaan?
MAHL löytää jokaiselle pelurille paikan MAHL sarjoista, ole rohkeasti yhteydessä Elinaan:

Lisätietoja lajeista sekä maksuista:

Elina Purhonen
elina(at)mahl.fi
044 984 2354