Aikuiset

MAHL liikuttaa aikuisia eri lajeissa sekä vuoroilla ympäri vuoden

Toiminta jakaantuu kesäkauteen ja talvikauteen. Jokainen aikuinen on tervetullut mukaan iästä riippumatta. Jokaiselle löytyy pelipaikka, MAHL kokoaa jokaiseen sarjaan joukkueita, joihin yksittäiset heepot pääsevät mukaan pelaamaan.

Sarjatoiminta koostuu joukkuetoiminnasta, jossa keskiössä on joukkueet. Jokainen voi ilmoittaa sarjaan oman joukkueensa, jonka kanssa tulla pelaamaan. Joukkue voi koostua työyhteisöstä, kavereista ja vaikka alueen naapureista. Mutta jos ei ole joukkuetta, mukaan voi tulla myös yksittäisena pelaajana MAHL joukkueisiin ja tätä kautta tutustua uusiin ihmisiin. Sarjatoiminta kestää aina koko kesä- tai talvikauden, ilmoittautuminen tapahtuu kesäkaudelle ennen toukokuuta ja talvikaudelle viimeistään elokuun aikana.

Turnauksiin voi ilmoittaa joukkueen ja tulla omalla ryhmällä kokeilemaan MAHL touhua. Turnaukset on oiva tapa tutustua MAHL toimintaan.

Avoimet pelivuorot pyörivät viikoittain. Tällä hetkellä vuoroina ovat salibandy ja jääkiekko. Kesäisin pelataan myös jalkapalloa. Vuorot voivat vaihdella kausittain, ja viikon avoimet pelivuorot näkyvät aina etusivun oikeassa reunassa ja MAHL facebookissa. Vuoroilla ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan paikalle voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Vastassa on MAHL väki, joka ottaa teidät pelivuorolla vastaan.

Ilmoittautuminen joukkuesarjoihin ja turnauksiin tapahtuu jokaiselle lajille luodun ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumislomakkeet löytyvät lajien sivuilta.

Lisätiedot toiminnasta

Elina Purhonen
elina(at)mahl.fi
044 984 2354

 

LAJIT

Jääkiekko

Jääkiekko +40

Salibandy

Kesäsäbä

Salibandy +40

Talvijalkapallo

Jääpallo

Pinkit Puumat

Korttelitoiminta

PMT-Turnaukset

Beachsoccer

Jalkapallo

 

UUDET PELAAJAT

Uudet pelaajat mikäli sinulla ei ole omaa joukkuetta, ole yhteydessä Elinaan, elina(at)mahl.fi tai täytä Free Agent lomake täältä.